port_moderaterna

Hampus Magnusson

Ny hemsida

Om Sidan

Jag heter Hampus Magnusson och kandiderar till Göteborgs kommunfullmäktige. Här kan du följa min valkampanj och läsa vad jag tycker – och varför jag hoppas du ska rösta på mig i valet den 14 september.

Jag är 30 år och har levt i Göteborg hela mitt liv. Jag är idag biträdande kommunalråd med ansvar för Arbetsmarknad och Integration för moderaterna och är utbildad civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg.

Jag tycker det är dags för ett nytt ledarskap i Göteborg. Socialdemokraterna har styrt staden i 20 år. De bär ansvaret för stadens nedsolkade rykte, de sjunkande skolresultaten och för segregationen.
Göteborg behöver ett nytt ledarskap som ser och tar itu med stadens problem. Ett ledarskap som är framtidsinriktat, professionellt samt redo att bygga en modern och trygg storstad. Vi älskar vår stad med de goa människorna och närheten till havet. Men Göteborg har tappat fart och behöver en nystart. Därför söker jag ert förtroende. Låt oss tillsammans skapa framtidens Göteborg!

Vad gjorde Pixelforge

Pixelforge byggde en modern hemsida med bloggfunktion i WordPress.. Vi sköter driften av sidan löpande och ser till att
ny information så som referenser och annat kommer upp fort och effektivt.

design & verktyg

Hampus Magnusson har som så många andra insett att WordPress är den mest tidseffektiva plattform man kan använda, vilket i sin tur är mer prisvärt än något annat alternativ på marknaden.

målgrupp

Målgruppen är Göteborgs väljare. Här får de en bra inblick i Hampus arbete i politiken och de frågor han kämpar för.